Dries Roelvink Insta

B&B Vol Liefde

Springen bij u ook alle chakra’s spontaan open bij het zien van ’B&B Vol Liefde’? Wat een geweldig seizoen is het weer met heerlijke kandidaten. De acht seconden-knuffels van spirituele Walter gevolgd door een hysterisch tantradansje, de ietwat stugge Petri die meer mannen uitzwaaide dan haar lief is… Zachtaardige Marian die vaker op haar Portugese zwembadbedje ligt dan dat we haar gasten zien ontvangen, Joy die vooral mee lijkt te doen om zijn Spaanse hut goed in de verkoop te kunnen zetten en Martijn die zich in Thailand een ongeluk zweet door al die vrouwelijke aandacht. We krijgen maar geen genoeg van de spraakmakende B&B-eigenaren en hun zoektocht naar liefde. De kijkcijfers gaan door het dak. Iets waar menig tv-ster alleen maar van kan dromen.

Neem de familie Meiland. Ooit waren ze minstens zo succesvol als ’B&B Vol Liefde‘; de Meilandjes werden op handen gedragen door de kijkers. Maar nu hun zoveelste verbouwing is voltooid, lijkt het publiek wel een beetje klaar te zijn met de bekende klusfamilie. Tv-experts luiden de noodklok: ’Het roer moet om bij de Meilandjes. Die verbouwingen hebben we nu wel gezien.’ In huize Meiland wordt er driftig nagedacht over een eventuele stop van hun realityshow. Maxime zegt er niet rouwig om te zullen zijn als de stekker uit het programma wordt getrokken. ”Mijn ouders denken er ook over na. De finale beslissing ligt bij papa en mama.”

Dreigt het einde van ’Chateau Meiland’ nabij te zijn, de familie Roelvink begint net warm te draaien. Eind deze maand keert hun tv-soap ’De Roelvinkjes’ terug op de buis. De verwachtingen zijn hooggespannen… Ook Dries heeft een huis vol liefde, maar of hij met Honoria, Dave en Donny het waanzinnige succes van ’B&B Vol Liefde’ kan overtreffen? Dit zou natuurlijk, zoals Bram het in zijn Zweedse B&B zou noemen, hartstikke nice, chill, stoked en sick zijn, maar ik durf het toch te betwijfelen…

Chantal Braspenning – hoofdredacteur

Foto: RVD