Marian Bb Vol Liefde

Bedreigde Marian uit B&B Vol Liefde geholpen door Kees van der Spek

Marian, bij televisiekijkers bekend van het programma B&B Vol Liefde, heeft de hulp van Kees van der Spek en zijn programma ingeschakeld om haar oplichter te confronteren. De vrouw heeft niet alleen veel geld gestolen, maar haar ook met de dood bedreigd.

Wat is er precies aan de hand? In 2020, toen ze nog in Portugal een makelaarskantoor had, werkte Marian met een manager en vertrouwenspersoon op kantoor. Ze zag de vrouw als haar eigen dochter en vertrouwde haar. Tot ze haar bankafschriften niet meer op tijd terugkreeg.

Na een confrontatie bleek dat de vrouw Marian 90.000 euro afhandig had gemaakt, nadat haar vriend Fabio dreigde haar familie wat aan te doen. Niet alleen deze werknemer zou iets met die Fabio hebben, ook de werkster van Marian papte met hem aan. Marian vertelt dat ze van de werkster hoorde dat de werknemer van het kantoor Fabio had opgedragen haar te vermoorden.

Marian schakelde de politie in nadat de werkster berichten liet zien die naar Fabio waren gestuurd. De politie kon weinig voor haar doen. Bovendien is de oplichtster op vrije voeten en lijkt ze niet van plan Marian terug te betalen.

Marian vermoedt dat ze het geld niet meer terugkrijgt, zegt ze tegen Kees. “Maar ik zou het fijn vinden als ze toch een keer met de situatie geconfronteerd wordt en uitlegt waarom ze het heeft gedaan.”