Beestenboel

Frans Bauer is een geluksvogel. Hij is zo in de wolken met zijn Mariska dat hij voor de tweede keer met haar is getrouwd tijdens hun reis door China. In traditionele Chinese kleding gaf het stel elkaar wederom het jawoord. Doutzen Kroes is van mening dat kleding nogal overgewaardeerd wordt. Party spotte de Friese schone in een kanariegele jas. Haar Amerikaanse stylist heeft geen inspraak in wat de beauty in haar privéleven draagt. In tegenstelling tot andere beroemdheden die de Amerikaanse mag kleden, wil Doutzen tot haar grote verbazing liever zelf haar outfits kopen. ”Ze shopt gewoon zonder mij”, zo laat haar styliste weten.

Koningin Máxima staat wel hulp toe… Ze is op zoek naar een secretaresse. Via een openbare vacature kwam de aap uit de mouw. Wat onze vorstin precies eist van haar assistente maakt ze poeslief duidelijk: haar secretaresse moet vooral heel discreet zijn. Dus bent u op zoek naar een bijzondere baan, zorg dan dat u er als de kippen bij bent met uw sollicitatiebrief.

Kathleen Aerts is dolblij met haar nieuwe droombaan. Ze verliet enkele jaren geleden K3 en heeft daar nooit een moment spijt van gehad. Kathleen vatte de koe bij de horens en vertrok met haar man en kinderen naar Zuid-Afrika. Daar heeft ze een nieuw bestaan opgebouwd als touroperator. ”Ik ben compleet gelukkig”, jubelt de oud-K3-zangeres.

Johan Vlemmix gaat het momenteel minder voor de wind. De pechvogel kwam in het ziekenhuis met een pittige longontsteking na een idiote actie. Hij is er klaar mee om altijd maar als dorpsgek te worden neergezet. Johan gaat het voortaan helemaal anders aanpakken. Geen gekkigheid meer voor de Oranjefan. Dat is in huize Hazes wel anders. Daar houden ze wel van een lolletje. Vooral in de slaapkamer is het een dolle boel. Want André’s vriendin Monique verklapt dat ze een beest in bed wil!

Chantal Braspenning

Hoofdredactie