Placeholder

Beroemd

Driekwart van de jongeren wil beroemd worden. Mensen denken namelijk dat roem hen gelukkiger maakt. Maar is het echt zo lekker om bekend te zijn of kun je maar beter anoniem door het leven stappen? Filemon Wesselink zoekt het wekelijks uit in zijn nieuwe BNN-programma. Een psychologe vertelde aan Filemon dat roem net zo gevaarlijk kan zijn als harddrugs. Om aan de druk van de showbizz te ontsnappen, grijpen veel celebrities zelfs naar de verdovende middelen.

Maar je kunt natuurlijk ook net als Henny Huisman jarenlang heeft gedaan naar een mental coach stappen. Lijkt mij persoonlijk een stuk gezonder en
veiliger. Henny vond in Frits Löhnen niet alleen een vertrouwenspersoon, maar ook een boezemvriend. Met pijn in zijn hart moest Mister Soundmixshow deze week voorgoed afscheid nemen van zijn maatje, die overleed aan darmkanker.

Thomas Berge kon de druk van de roem eveneens niet aan. In plaats van naar een mental coach te stappen, zocht de ooit zo brave Thomas zijn heil in cocaïne. Goddank zag Thomas bijtijds in dat een wit neusje hem geen goed deed en hij gooide het roer drastisch om. Met succes. Deze week kunt u in Party lezen hoe gelukkig de Tukker tegenwoordig is. Drugs komt huize Berge niet meer in, hooguit een gezellig drankje bij het eten met zijn meisje.

Tja, en van drank is een bruggetje naar Bonnie St. Clair natuurlijk snel gemaakt. De zangeres lijkt eveneens moeite te hebben om zich staande te houden in de wereld van klatergoud. En ’moeite met staande houden’ bedoel ik echt heel letterlijk; want onlangs vonden de buren Bonnie bewusteloos op straat. De zangeres had naar verluidt weer iets te diep in het glaasje gekeken en was hard gevallen. Deze week in Party onthullende foto’s van de zangeres. Triest wat roem met sommige mensen doet. Bonnie is namelijk een absolute lieverd die we allemaal een zorgelozer leven hadden gegund. Maar helaas is het de laatste jaren voornamelijk ellende die in het leven van Bonnie boven komt borrelen…

Tot volgende week!
Chantal Braspenning
Chef Redactie