Bert van Leeuwen mag bij EO blijven na confrontatie met naakte man

Tv-presentator Bert van Leeuwen mag gewoon bij de EO blijven na zijn confrontatie met een groot geschapen man in het RTL 4-programma Het Perfecte Plaatje.

Bert van Leeuwen is een van de kandidaten in de razendpopulaire RTL 4-show en kon erop wachten dat hij in verlegenheid zou worden gebracht tijdens de jaarlijkse naaktshoot van de fotografiewedstrijd. De Familiediner-ster kreeg een zwarte man als model en die was zo groot geschapen dat Angela de Jong zich een hoedje schrok.

Het had allemaal iets ongemakkelijks: Bert wist immers dat zijn vrome collega’s zich rot zouden schrikken bij het zien van de beelden. Dat het toch wat gevoelig ligt, bleek twee weken geleden, toen Bert het in RTL Boulevard niet meer over de naaktshoot wilde hebben.

Is de EO hier wel blij mee? Was het hallelujamuziekje dat er onder gemonteerd was de druppel? Mag Bert blijven? Vandaag geeft de presentator in het AD het verlossende antwoord. “Ach, dat is toch humor? Beetje luchtigheid. Ook mijn EO-collega’s kunnen daar wel om lachen.”

bron: Mediacourant