Placeholder

Beschuitje!

Wekenlang wist Patricia Paay haar geheime lover verborgen te houden voor de buitenwereld. Tot nu, want Party wist de tortelduiven op de gevoelige plaat te zetten. Hoe gevoelig dit lag bij Paays 26-jarige minnaar werd snel duidelijk. De automonteur kreeg spontaan een paniekaanval, waarna hij op moederlijke wijze door zijn bekende vriendin terecht werd gewezen. ’Dit wist je toen je een relatie met mij kreeg; media-aandacht hoort er nou eenmaal bij’, lijkt de diva hem bestraffend toe te fluisteren. En dat is natuurlijk ook zo. Maar het schrikbeeld van zijn collega’s in de garage die flauwe grappen gaan maken over zijn 40 jaar oudere vriendin, greep het groene blaadje zichtbaar naar de keel. In de anonimiteit een beschuitje eten met La Paay beviel hem blijkbaar uitermate goed. Maar nu weet plots de hele wereld met wie hij scharrelt. En daar zat de monteur nou net niet op te wachten.

Wie momenteel ook niet de vrolijkste is, is Martijn Krabbé. Zijn scheiding van Amanda doet nog altijd pijn, zo is te zien op pagina 12. Het feit dat zijn ex-vrouw onlangs is getrouwd, schuurt emotioneel nogal. Martijn zou zelf weer vrijgezel zijn na een korte affaire met een danseres. Het zit de presentator niet mee op vrouwengebied; ook zijn twee dochters willen niet meer bij hem wonen.

Wie ook met de ziel onder haar arm loopt, is Carice van Houten. Nu haar relatie met Kees van  Nieuwkerk op de klippen is gelopen, heeft ze haar kinderwens voorlopig maar even in de ijskast gezet. Het is onbegrijpelijk, maar op de een of andere manier wil het maar niet lukken met charmante Carice en de mannen… Iets wat van Bobbi Eden niet gezegd kan worden; aan mannen doorgaans geen gebrek in het leven van een pornoster. Maar Bobbi heeft genoeg van dat liefdeloze gefrunnik aan haar lijf op een kille filmset. Het roer gaat om. Binnenkort is er nog maar één die ze ferm aan haar borst drukt: haar baby! De rollen beschuit en de muisjes staan al klaar!

Tot volgende week!
Chantal Braspenning
Chef Redactie