Image001

Bettina Holwerda en Renée van Wegberg aankomend seizoen opnieuw te zien met #PERFECT

Theaterconcert door vrouwen van nu blijkt groot succes 

Vorig jaar maakte Renée van Wegberg en Bettina Holwerda bekend dat ze samen de bühne op gingen met hun nieuwe theaterconcert #PERFECT. Wegens groot succes komen ze in september 2023 terug naar verschillende theaters door heel Nederland. Tijdens de voorstelling bespreken ze hoe ze hun leven met een relatie, gezin, baan, vrienden en af en toe tijd voor zichzelf in balans houden en waarom die balans er niet is. Het zouden Bettina en Renée niet zijn als deze onderwerpen niet worden besproken met een hoop humor, zelfspot en muziek! 

De eenentwintig voorstellingen van de afgelopen tour waren in een rap tempo uitverkocht. Geheel terecht, gezien de lovende kritieken van pers en publiek. Door dit succes zijn Renée en Bettina trots om aan te kondigen dat ze aankomend seizoen opnieuw met #PERFECT de theaters in gaan. 

Renée: “Dat het fijn zou zijn om te horen dat anderen ook struggelen met gebroken nachten na het krijgen van kinderen, en dat je als moeder eigenlijk niet meer zonder Tena Lady op een tramponline kunt springen, had ik wel verwacht. Maar dat de reacties zo positief zouden zijn is echt bijzonder.” 

Bettina: “We krijgen berichten van mensen dat ze grote tranen hadden van het lachen én huilen, zo overweldigend. Dat de vraag naar extra voorstellingen daardoor zó groot zou zijn is een droom, een grote droom, waar ik zo ontzettend dankbaar voor ben. We gaan door! Yes!!”

Over #PERFECT

Kijk, het moederschap is prachtig. En als je een fijne relatie erbij hebt en leuk werk, zou je zeggen: #PERFECT. Maar als je weer eens te laat bent voor een afspraak, donkere wallen hebt van een gebroken nacht, of je uit het zicht van je kinderen stiekem chocola staat te eten, dan voelt het soms toch een beetje anders. 

#PERFECT is een theaterconcert met mooie luister- en meezingliedjes en herkenbare en persoonlijke verhalen. Over het hebben van kinderen in de leeftijd peuter tot puber, een succesvol huwelijk, scheiden, een samengesteld gezin en het werken aan een carrière. Over loslaten en omdenken. Serieus waar nodig, maar met veel humor en zelfspot. En bovenal met veel mooie muziek!

Renée van Wegberg en Bettina Holwerda zullen begeleid worden door drie fantastische muzikanten. Joep Onderdelinden nam de regie op zich. #PERFECT gaat in september 2023 in reprise. 

Voor meer informatie: https://event11.nl

Foto: Royal Promotions