Waylon Bibi Insta

Bibi Breijman schrijft over de erectieproblemen van Waylon

Bibi Breijman raakte seksueel gefrustreerd door de erectieproblemen van Waylon. Dat schrijft ze openhartig in haar dubbelboek ‘Ik ben Bibi / Poëzie vanuit het Luchtkasteel’. In het boek blikt ze onder meer terug op het overspel van haar partner en vertelt over hun seksleven.

De slappe lul van Waylon
Bibi deelt haar complete levensverhaal, van haar kindertijd tot nu. Ook de erectieproblemen van Waylon, die volgens hem de reden waren van zijn overspel, blijven niet onbesproken. “Hoe kon die slappe lul nou denken dat-ie in deze tijd onopgemerkt zijn doorbloeding buiten de deur op gang kon proberen te krijgen”, schrijft ze.

Roze olifant in de slaapkamer
Volgens Bibi sluimerde er ‘door de jaren heen’ al iets in hun seksleven. “Als een roze olifant in de kamer met een ontoegankelijke slurf stond er iets naast ons wanneer we het bed deelden en het anders liep dan de hartstochtelijke aanwakkering van tien minuten daarvoor beloofde.”Toch zei ze er al die tijd niets over. “Ik wilde hem niet onzeker maken door er de volgende ochtend tijdens mijn havermout met banaan over te beginnen. Dus we hadden het er gewoon niet over. Jawel, taboes bestaan dus ook binnen je relatie.”

Beeld: Instagram