Thomas Big Brother Insta

Big Brother-Thomas enorm afgevallen

Thomas uit Big Brother is enorm veel afgevallen. Zijn volgers op Instagram feliciteren hem met deze knappe transformatie… Hij laat op Instagram zien dat hij weer in Nederland is en met wat andere oudgedienden van Big Brother heeft afgesproken.

In de reacties zijn veel lovende woorden te lezen. “Zooooo Thomas, wat ben jij afgevallen, niet normaal knap hoor!!!” schrijft iemand bijvoorbeeld. “Zo Thomas, wat zie jij er goed uit, top hou vol”, reageert een ander.

Thomas Big Brother Insta2

Thomas was al tijdens Big Brother bezig met afvallen. Rondom zijn deelname raakte hij al meer dan 25 kilogram kwijt. Dit aantal lijkt duidelijk alleen maar te stijgen.

Thomas’ grote Big Brother-vriendin Jill werd door het Nederlandse en Vlaamse publiek uiteindelijk verkozen tot winnaar van Big Brother. De Nederlandse nam het op tegen Liese en Nick in de finale van het RTL-programma.

De kandidate streed in de laatste minuten tegen Nick, want Liese viel al eerder af. Jill ging met de geldprijs van ruim 70.000 euro naar huis.

In de finale kwamen alle oud-bewoners van het Big Brother-huis voorbij, behalve Theo, beter bekend als Terror Theo. Van de laatst overgebleven bewoners zat Liese het langst in het huis. Zij is als enige van de oorspronkelijke acht, die op 31 december hun intrek in het Big Brother-huis namen, overgebleven. De andere drie kwamen in januari in het huis.

bron: Shownieuws/foto’s: Instagram