Birgit Schuurman Insta

Birgit Schuurman: ’s ochtends aan de stamppot!

Typisch Birgit Schuurman is volgens haar dat zij in de ochtend graag warm eet. ”Stamppot, gebakken rijst, maakt niet uit, net wat er nog is. Ik kan om zes uur ’s ochtends hete curry eten.” Wat ook bij de actrice en zangeres hoort, is dat zij wc-rollen omdraait als ze niet goed hangen, met het papier naar voren. In ’Vriendin’: ”Restaurants, ziekenhuizen, bij andere mensen thuis: ik word helemaal leip als het verkeerd om zit.” Een laatste weetje over Birgit, zo vertelt ze, is dat ze sinds kort dol is op rum-cola. ”Eigenlijk vond ik dat altijd een ordinair drankje, ik dronk het vroeger niet eens. Maar sinds ik het op Bonaire dronk, en ervan genoot bij een zonsondergang, vind ik het top! Wel met bruine rum, graag.”

Foto: Instagram