Sbs Sterren Springen Op Zaterdag

Blij als een kind

Zijn kindertijd ligt ver achter hem, maar Emile Ratelband voelt zich nog steeds jeugdig. Onlangs vierde hij zijn 75e verjaardag. Het werd een dag met een gouden randje, want na een jaar van gemis heeft Ratelband zich herenigd met zijn kinderen. Zowel zijn zoon Emilio, over wie Emile onlangs een rechtszaak voerde, als zijn verloren dochter Royce waren van de partij. ”Het was allemaal heel emotioneel”, laat Emile ontroerd aan Party weten. Hij heeft met volle teugen genoten van het verjaardagsfeestje met zijn kroost.

Volkszanger Bob Offenberg is eveneens in een feeststemming; op 31 augustus gaat hij namelijk trouwen met zijn grote liefde. Het huwelijk vindt plaats in de Basiliek van Oudenbosch. ”Ons zoontje is daar ook gedoopt.” Oogappeltje Bart is inmiddels twee jaar. ”Hij loopt, praat en is lekker aanwezig”, aldus trotse papa Bob. Ook in huize Schuurman is het een drukte van jewelste met twee jonge meiden in huis. Op 23 april blaast Katja’s dochter Sammie veertien kaarsjes uit en deze zomer wordt Coco Loulou vier jaar. Katja waakt als een leeuwin over haar meiden, zij zijn de zonnetjes in haar leven. De beeldschone brunette vertelt deze week enthousiast over de nieuwe projecten waarmee ze bezig is. En ze praat honderduit over een mysterieus optreden in Las Vegas dat niet geheel zonder kleerscheuren verliep. ”Ik was bont en blauw”, vertelt ze aan onze verslaggever. Maar mensenkinderen wat was die klus magisch. ”Ik zou het graag nog eens doen”, straalt La Schuurman.

Daar waar Katja vrolijk door het leven huppelt, ging Tanja Jess even door een diep dal. Tanja zit in de overgang en dit ging gepaard met de nodige ongemakken. ”Ik voelde me somber.” Maar met een andere leefstijl en hormoonsuppletie schijnt het lentezonnetje ook weer in het leven van Tanja. Ook al zijn nog niet alle ongemakken van de overgang verdwenen, de blondine voelt zich over het algemeen weer zo blij als een kind.

Chantal Braspenning – hoofdredacteur

Foto: Patrick van Emst