Bloed

0

In een grijs verleden konden Patty Brard en Patricia Paay nog prima met elkaar door een deur. Ze spraken zelfs van ’een vriendschap’… Maar de laatste jaren is dat wel anders, ze halen het bloed onder elkaars nagels vandaan. Patty haalde vorig jaar in de media haar neus nog op voor de uitgelekte sekstape van Patricia en betitelde deze als ’viezigheid’. Dit zette kwaad bloed bij Paay die reageerde met: ’Ik kan Patty wel wurgen’. Kortom, vriendjes zijn Paay en Brard allang niet meer.

Hun collega’s Gerard Joling en Gordon Heuckeroth zeggen zelfs nog nooit vrienden te zijn geweest en dit ook nooit te zullen worden. Nu Goor zijn televisiemaatje Joling er flink van langs geeft in zijn biografie door hem ’geldwolf’ en ’ouwe viezerik’ te noemen, is het helemaal hommeles tussen de twee divo’s. Of ze ooit nog zullen samenwerken is de grote vraag. Het zou toch jammer zijn als dit hilarische duo nooit meer op de buis te zien zal zijn, want eerlijk is eerlijk ze maken heerlijke televisie met z’n tweetjes. Geer en Goor hebben in het verleden wel vaker ruzie gehad. Ruzies waarvan we indertijd ook dachten dat het nooit meer goed zou komen.

Maar toch wisten de tv-bazen hen altijd over te halen om de samenwerking weer aan te gaan. Gerard en Gordon slikten hun trots meermaals in en lieten zich met frisse tegenzin weer strikken voor een nieuw programma. Dit moet hun baas bloed, zweet en tranen hebben gekost. En een flinke bak geld, zo vermoeden wij. Want hoe groter hun ruzie, hoe hoger het bod zal zijn dat hen door RTL wordt voorgeschoteld. De twee luxepoezen zijn nou eenmaal niet vies van geld.. Gordon zei eens gekscherend tegen Gerard Joling: ”Jij gaat nog naar de opening van een blik soep als ze je betalen.” Wij duimen maar dat ze ook dit keer over te halen zijn om het bij te leggen. Desnoods tegen harde knikkers. Maar voorlopig ziet het er somber uit, Geer en Goor kunnen elkaars bloed wel drinken…

Tot volgende week!

Chantal Braspenning

Hoofdredactie

Share.