Placeholder

Boer Geert

Afgelopen zondag zat ik uiteraard ook voor de tv in afwachting van het grote keuzemoment van boer Geert in ’Boer zoekt Vrouw’. Hij werd weliswaar door diverse media als een soort Erik Engerd met een extreem hoog libido neergezet, ik vond hem een absolute lieverd.

Bij Geert op de boerderij was het pas echt lachen; zijn logees waren dol op hem en hadden geen enkel probleem met zijn hang naar lijfelijkheid. Het is toch super dat een man van zijn leeftijd nog zo middenin het leven staat en zich niet schaamt voor zijn gevoelens en seksuele verlangens. Geert barst van de emotie en dat maakt hem een mooi mens. Zelden heb ik iemand op zo’n charmante manier een vrouw horen afwijzen als Geert dat deed bij Ada. Hij is tot over zijn oren verliefd geraakt op Hetty.

Ook Yvon Jaspers krijgt van mij applaus, zij weet immers de deelnemers wekelijks toch maar mooi door de meest pijnlijke situaties in ’BzV’ te loodsen. En sommige situaties zijn werkelijk heel erg pijnlijk. Boer Theo en de, naar het lijkt, tot haar spijt overgebleven Nancy zorgen voor soms tenenkrommende taferelen aan de keukentafel van zijn boerderij. Ik kan me niet voorstellen dat er een persoon op deze aardkloot rondloopt die Theo niet alle goeds wenst. Er schuilt geen greintje kwaad in de beste man. Toch blijft Nancy zich opstellen als een ijskonijn. Zou ze gewoon graag met haar hoofd op tv verschijnen? Niets lijkt er namelijk op dat ze ook maar enig gevoel voor Theo koestert. Theo zou te lief zijn. Maar het is toch juist fijn om geen botte boer te treffen?

Zo blijkt boerin Bertie een verademing te zijn voor de blonde Esther. Tot nu toe viel Esther alleen op mannen. Maar sinds ze Bertie in de ogen keek, weet ze het zeker. Ze wil vanaf nu een vrouw! Wat de boer niet kent, dat eet-ie niet, gaat duidelijk niet altijd op dus…

 

Tot volgende week!
Chantal Braspenning
Chef Redactie