Boeren

De kickoff van ’Boer zoekt Vrouw’ trok vorige week maar liefst drie miljoen kijkers. Dit jaar hebben 635 gelukszoekers zich aangemeld, alle boeren hopen met de hulp van Yvon Jaspers de liefde van hun leven te ontmoeten. Helaas is dit lot slechts voor tien boeren weggelegd. Het wordt weer genieten, dat is een ding wat zeker is. Party zocht boer Tom op, kandidaat in 2014. De bollenboer met de looks van een Amerikaanse filmster kreeg een recordaantal brieven van hongerige vrouwen die maar wat graag tulpen met hem wilde plukken. Al scharrelde stoute Tom er lekker op los, het programma leverde hem uiteindelijk geen ware liefde op. De vrouw van zijn leven ontmoette hij toen de camera’s allang van zijn bloemenerf vertrokken waren. Juf Marieke laat zijn hart sneller kloppen. Ze zijn helemaal klaar voor de volgende stap in hun relatie: een huwelijk en een baby. Als je zeker van elkaar bent, waarom zou je dan niet een gezin stichten?

Dat moeten Waylon en zijn Bibi ook hebben gedacht. Na enkele maanden verkering bleek Bibi hartstikke zwanger te zijn. Waylon (echte naam Willem Bijkerk, maar dat klinkt toch een stuk minder stoer in de showbizz) is daar natuurlijk super blij mee. Niet alleen privé gaat het de zanger voor de wind, ook zakelijk boert Willempie lekker. Zat hij enkele jaren geleden financieel nog volledig aan de grond, tegenwoordig harkt Waylon de eurootjes lekker bij elkaar.

Net als zijn collega André Hazes, die ziet met het succes zijn bankrekening ook gestaag groeien. Privé vergaat het Dré helaas de laatste tijd wat minder goed, het rommelt nogal in zijn liefdesleven. De Mexicaanse lijmpoging van Monique en André leek een succes te zijn. In het land van liefde en zon vonden ze elkaar weer helemaal terug, zo jubelden ze vanuit Mexico. Maar bij terugkomst bleek hun geluksroes als sneeuw voor de zon verdwenen. Monique viel op Schiphol huilend in de armen van haar vader. En André? Die lachte als een boer met kiespijn…

Tot volgende week!

Chantal Braspenning

Hoofdredactie