Placeholder

Boezemvriendin

Uit recent onderzoek is gebleken, zo is deze week te lezen in onze rubriek Seks & Relatie, dat veel mannen dromen van seks met de beste vriendin van hun vrouw. Dit wist Rafael van der Vaart natuurlijk allang. Hij droomde er namelijk niet alleen van om de sexy vriendin van zijn vrouw Sylvie eens te mogen besnuffelen, hij voegde zelfs de daad bij het woord. De rest is geschiedenis.

Tegenwoordig is Sabia de partner van de topvoetballer; ze is zijn boezemvriendin. Letterlijk. Want op een feestelijke première in Hamburg verscheen Sabia op de rode loper met een wel zeer in het oog springende borstpartij. Haar ’jongens’, die ternauwernood op hun plek bleven in haar little black dress, waren het gesprek van de dag. Media schreven met giftige pennetjes dat een plastisch chirurg haar een cupmaatje meer zou hebben aangemeten.

Borstvergroting of niet, Sabia en haar decolleté kunnen rekenen op de onverdeelde aandacht van Rafael. Sabia straalt. Ze geeft haar voormalige beste vriendin Sylvie eigenlijk op alle fronten het nakijken; op liefdesgebied, qua sympathie van de media en tevens als het gaat om haar cupmaat zet Sabia haar aartsrivale in de schaduw. Men zou bijna medelijden krijgen met Sylvie. Bijna dan. Want Sylvie roept bij mensen doorgaans veel emoties op, maar zielig vindt eigenlijk niemand haar. Als je mooi, rijk en succesvol bent, heeft blijkbaar nooit iemand medelijden met je.

Op liefdesgebied wilde het lange tijd allemaal niet zo vlotten. Maar als Sylvie poseert, lijkt haar gemoedstoestand nooit ergens onder te lijden. Een knap staaltje acteerwerk? Of gewoon een heel sterke vrouw? Hoe sterk Sylvie ook lijkt, ze is en blijft een mens. En mensen hebben nou eenmaal hun verdrietjes, ook Sylvie zal wel eens een traantje laten. De foto’s van Rafael die zijn ogen niet van Sabia en haar decolleté af kan houden, moeten haar toch tegen de borst stuiten? Temeer daar Sabia er enorm van lijkt te genieten om Sylvie af te troeven. Dat is pas zielig…

Tot volgende week!
Chantal Braspenning
Chef Redactie