Bonnie De Bevers

Bonnie St. Claire heeft enorm veel zin in De Bevers Live in Ahoy

Na al een fantastische reeks aan gastartiesten maakten John de Bever en Kees onlangs een van de laatste gastartiesten bekend. Zangeres Bonnie St. Claire zal ook in de Rotterdamse tempel te zien zijn op 30 september en 1 oktober. Samen met John zal zij een aantal nummers gaan zingen. De concerten in Rotterdam Ahoy op 30 september en 1 oktober zijn bijna uitverkocht. Naast Bonnie is ook The Voice of Holland zangeres en Buma NL ‘Grootste Talent’ Award winnares Marlane te gast bij de concerten.

Bonnie St. Claire: “Ik werd door John en Kees overvallen met de vraag of ik bij hun concerten als gastartiest wilde optreden. Ik heb geen moment getwijfeld en zei meteen ja! Ik heb door Expeditie Robinson echt enorme bewondering voor John gekregen en daarom vind ik het dan ook extra leuk dat ik met hem op het podium mag gaan zingen!”

“Het is voor ons echt heel bijzonder om eindelijk ook eens met Bonnie st. Claire samen op het podium te staan. En met heel veel liefde geven wij Marlane de kans om de  show te stelen in één van de mooiste zalen van Nederland. Het wordt met recht het grootste meezingspektakel van NL. Wij hebben al zo’n mooie lijst met gastartiesten waar zij zo ontzettend trots op zijn! Wij mogen er, na deze twee fantastische namen, nog eentje bekend maken maar die houden wij nog heel even geheim!”

De Bevers Live in Ahoy

Bij dit ‘huiskamer’ concert is iedereen meer dan welkom. Jong en oud, vriendengroepen of de hele familie: de enthousiaste gastheren John en Kees ontvangen ze allemaal graag. De ‘huiskamer’ concerten op 30 september en 1 oktober beloven, met een stoet aan bekende artiesten, één groot spektakel te worden. Uiteraard zal John zijn gasten ook persoonlijk trakteren op zijn meeslepende repertoire. Nummers die we allemaal kennen en koesteren. En dát zullen ze in Rotterdam gaan horen.

Ga voor meer informatie naar http://www.debeverslive.nl

Bonnie heeft inmiddels een interview gegeven aan weekblad Party waarin ze aangeeft enórm uit te kijken naar dit grote familiemeezingfeest in Ahoy. Het artikel verschijnt binnenkort in ons blad, maar een klein voorproefje kunnen we niet laten: “Ik ga optreden tijdens ‘De Bevers Live’ in Ahoy en dat vind ik natuurlijk geweldig leuk. Het bewijst maar weer dat je gewoon moet doorgaan met zingen; er komen dan vanzelf weer leuke dingen op je pad. Ik hou zo van mijn werk, dit soort dingen zijn de krenten in de pap.”

Foto: Wesley de Wit