Boekpresentatie Ballenjongen

Boterbriefje

Vorig jaar werden er in totaal maar liefst 87.263 huwelijken voltrokken. Helaas is er ook slecht nieuws, want in 2023 waren er tevens 23.817 scheidingen. Maar door dat laatste liet John West zich niet ontmoedigen. In het diepste geheim bereidde de zanger zijn aanzoek voor. In een bomvol Ahoy vroeg hij onlangs zijn grote liefde ten huwelijk. ”Gelukkig zei ze ja”, vertelt John ons.

Dat Nederland nog altijd trouwlustig is, bewijzen de deelnemers van ’Married At First Sight’ wel. De programmamakers kunnen elk seizoen rekenen op een regen van aanmeldingen. Ook dit seizoen was de keuze kandidaten reuze. Maar niet elke deelnemer is te spreken over de begeleiding van de experts, zo blijkt nu. Het zou achter de schermen flink rommelen, met als gevolg: een juicy mediarel. Party sprak MAFS-koppel Sonny en Dylan en ook die zijn achteraf niet tevreden over hoe ze zijn behandeld. ”Op 14 november 2021 waren de opnames van het moment waarop Dylan en ik moesten beslissen of wij wilden scheiden of bij elkaar zouden blijven. Op die dag zagen wij de experts voor het laatst; daarna hebben wij ze nóóit meer gezien.” Ook toen het koppel op internet flink onder vuur lag en de scheldwoorden hen om de oren vlogen, bleef het oorverdovend stil. ”In al die maanden was er niemand van de experts voor ons als wij hulp nodig hadden.”

Gelukkig kreeg Rossana Kluivert wel alle steun en hulp toen zij dit hard nodig had. Het gaat nu weer goed met haar, maar een paar jaar geleden was dat wel anders. De vrouw van Patrick Kluivert kreeg de verpletterende diagnose borstkanker en lymfklierkanker. In die zware tijd stond haar echtgenoot altijd klaar voor zijn vrouw. ”Patrick heeft zijn eigen dingen opgegeven en deed thuis alles”, vertelt Rossana aan Party. Het stel trouwde in 2008 en ze zijn nog altijd zielsgelukkig. Rossana: ”Patrick is niet alleen mijn man, maar ook mijn beste vriend.” Geen greintje spijt dus van hun boterbriefje!

Chantal Braspenning – hoofdredacteur

Foto: ANP