Bridget & André

Het was me het weekje wel weer… Katja Schuurman maakte het blije nieuws bekend dat ze hartstikke zwanger is! En dit weekend kwam naar buiten dat Bridget Maasland en André Hazes niet langer samen zijn. Zo vlug kan het soms gaan in de showbizz. Het koppel was zelfs Party te snel af deze week. Want het nieuws kwam naar buiten op het moment dat een deel van ons blad al op de drukpers lag… Ons artikel op pagina 20 en 21 dekt dus nog maar een deel van de lading. Al blijven wij bij ons vermoeden, zoals we ook in ons artikel schrijven, dat het reisje naar Curaçao Bridget en André geen goed heeft gedaan. Ook zijn ex-vriendin Monique was op het tropische eiland en dit zal vermoedelijk de nodige spanningen in deze bizarre driehoeksverhouding teweeg hebben gebracht. Naar eigen zeggen is de relatie van Bridget en André echter bezweken onder de druk van de media.

Daar kan je je vraagtekens bij zetten natuurlijk. Heeft het er niet ook een heel klein beetje mee te maken of de liefde wel sterk genoeg is? Was het leeftijdsverschil niet net even te groot? Ging het Dré misschien toch een tikkeltje irriteren dat Bridget overal opdook waar hij was? Het kan zijn dat alle aandacht van de media niet geholpen heeft, maar om de volledige schuld van hun breuk daar nou neer te leggen?!

Afijn, Monique Westenberg zal er niet rouwig om zijn dat haar ex André weer op de markt is. Het zou mij niets verbazen als de twee weer samenkomen. Al vertelde Monique ooit: ”De gedachte dat André met iemand anders zoent, maakt mij al misselijk.” Maar zo snel als Bridget haar droomman weer zag vertrekken uit haar leven, zo snel kan Monique hem wellicht toch vergeven dat zijn lippen zijn aangeraakt door een andere vrouw. Ze zal immers de eerste en zeker de laatste niet zijn die dit door de vingers ziet… Zoals de ouwe Hazes al zong: ‘Vergeven hoort ook bij de liefde…’

Chantal Braspenning – hoofdredacteur