Luciano Vermeer Insta2

Broertje Mart Hoogkamer uit Holland’s Got Talent geknipt

Luciano Vermeer zou dit seizoen te zien zijn in Holland’s Got Talent. Maar inmiddels zijn de audities uitgezonden en was het broertje van Mart Hoogkamer nergens te bekennen. Wat is hier gebeurd? Een week geleden vertelde Luciano aan Shownieuws dat hij te zien zal zijn in de populaire talentenjacht. Op Instagram is te zien dat…

Luciano Vermeer zou dit seizoen te zien zijn in Holland’s Got Talent. Maar inmiddels zijn de audities uitgezonden en was het broertje van Mart Hoogkamer nergens te bekennen. Wat is hier gebeurd?

Een week geleden vertelde Luciano aan Shownieuws dat hij te zien zal zijn in de populaire talentenjacht. Op Instagram is te zien dat mensen na de laatste auditie-aflevering aan Luciano vragen wat er is gebeurd. “Vreemd” en “Hier helaas ook niet gezien. Keek er echt naar uit, was benieuwd”, zo reageren verbaasde kijkers.

Luciano zelf wil niet reageren op meerdere vragen over zijn deelname en exit.

RTL laat aan Shownieuws weten dat Luciano helaas niet door was naar de volgende ronde. En: “Alle kandidaten die meedoen aan de auditie van HGT weten dat het niet gegarandeerd is dat hun auditie ook op tv te zien is”, aldus de woordvoerder.

Bron & foto: Shownieuws