Placeholder

Bubbels

In de jaren dat hij voor TMF werkte vond ik Mental Theo maar een druktemaker. Niet dat hij daar ook maar een moment van wakker heeft gelegen, maar ik was geen fan van de happy hardcore dj. Er waren meer dan genoeg andere meisjes die wel aan zijn voeten lagen. Theo deed voor TMF wekelijks verslag van feestjes in het land. Er werd wat gekkigheid uitgehaald tussen de bubbels op een schuimparty, er was een kort interviewtje op een stampvolle dansvloer, maar met name werd er veel geschreeuwd in de microfoon door Theo zelf. Op de buis was te zien hoe hordes giechelende meiden ongegeneerd hun best deden om bij Theo in de smaak te vallen. Iets waar hij overigens dankbaar gebruik van maakte.

Mental Theo ontpopte zich in die tijd tot een heuse Casanova. Laten we het erop houden dat zijn handjes een eigen leven leken te leiden; en dan hebben we het niet over een aai langs een blozend tienerwangetje of een kneepje in een vrolijke wipneus. Nee, Theo wist van wanten. En daar is hij zelf ook heel eerlijk over. Sterker nog, hij schreef er een boek over. In zijn biografie beschrijft hij de jaren dat hij in een grote bubbel leefde. Ook al zijn seksuele uitspattingen komen uitgebreid aan bod. Hoe het nu met Theo is? Hij is inmiddels 52 jaar en vader van een 18-jarige zoon. Hij draait nog steeds plaatjes en heeft nog altijd een voorkeur voor mooie jonge dames. Maar volgens zijn 27-jarige echtgenote Maaike lijkt Theo in niets meer op de vrouwenversierder van vroeger. ”Hij is een gentlemen”, zo vertelt ze ons.

Wie ook niet meer zo stout als vroeger is, is Tatjana Simic. Ze leidt een rustig leventje met haar steenrijke vriend Lex. Tats is happy, zit goed in haar vel. Wel kan ze zich enorm opwinden over het feit dat men beweert dat ze een jetsetleventje leidt… ”We spuiten echt niet de hele dag met champagne rond. Dat zou zonde zijn.” Al zal ze voor haar 5-jarig liefdesjubileum vast de kurken hebben laten ploppen en met een glaasje bubbels hebben geproost…

Chantal Braspenning

Hoofdredactie