Carice Van Houten Insta

Carice: moeilijke eter & matige kok

In de podcast ’Darmstad FM’, van haar goede vriendin actrice Tina de Bruin, laat Carice van Houten weten dat koken niet tot een van haar talenten behoort. ”Ik heb de skills niet, het zit niet in mijn DNA, mijn geschiedenis. Ik heb gewoon een heel treurige culinaire achtergrond”, aldus de in Leiderdorp geboren brunette. Wat Carice daarnaast naar eigen zeggen ook nog heeft, is een heel slechte smaak. Je hoeft haar om deze reden niet mee uit eten te nemen naar dure restaurants. Carice: ”Ik lust niks. Ik ben gewoon een kind. Ik heb een kinderlijke manier van met eten omgaan. En daar schaam ik me wel voor.”

In Party nr 26, die nog tot en met dinsdagavond verkrijgbaar is, leggen we nog een aantal keukengeheimen over Carice bloot…

Foto: Instagram