Carlo Boszhard vindt achter de schermen even leuk als ervoor

Carlo Boszhard vindt het net zo leuk om achter de schermen te werken als ervoor. Dat heeft de RTL 4-presentator gezegd in het programma Koffietijd. Doordat Irene Moors de stekker uit Life 4 You trok, hebben zij en Boszhard hun unieke plekje in het tv-landschap verloren. Moors is ontslagen door SBS 6 en Boszhard is vaker achter de schermen te vinden dan ervoor. Hoe vindt hij dat? “Ja, ik vind dat gewoon heel leuk. We hebben ook een productiemaatschappij, Herrie in het Bos“, zegt hij.

Herrie in het Bos bestiert hij samen met zijn partner. “Dat doe ik samen met mijn vriend, mijn liefde Herald. Daar haal ik heel veel energie en passie uit. Niet alleen voor de camera, dat vind ik ook leuk, maar van achter krijg ik net zo veel voldoening. ”

Volgend jaar wordt Boszhard 50. “Volgens mij word ik alleen maar leuker. Tenminste, dat zeggen mijn poezen. Ik ben zo’n gelukkig man, omdat ik zo veel dingen doe. Ik schrijf meer, ik regisseer meer. Jullie weten dat ik afscheidsmusicals maak voor het bedrijf wat ik over heb genomen. Daar leg ik al mijn passie in. Ik ben gelukkig. Volgens mij is dat de sleutel. Dan maakt het niet uit of je 50, 60 of 70 wordt. ”

Hoe zit het met zijn gezinsgeluk? “Ik heb vier katten. Lotje likt altijd aan mijn neus en die bijt dan ook een beetje in mijn neus. Dat is zo schattig. Ik dacht dat ik een hondenman was, maar mijn vriend wilde graag katten. We hebben twee jongens en twee meisjes. Ze zitten nu ook in de kerstboom. Het is een puinhoop thuis, maar het kan me niets schelen, want die dieren zijn echt zo lief en leuk.”

bron: Mediacourant

Gerelateerde artikelen