Carolina Dijkhuizen verschijnt fit aan de start van Mamma Mia!

Over musical wordt weleens gezegd dat het topsport is. Party is dan ook benieuwd hoe Carolina Dijkhuizen fit blijft. Stopt ze met het drinken van alcohol of bezoekt ze de gym de komende periode wat vaker? ”Ik drink sowieso geen alcohol. In naar de sportschool gaan, ben ik heel slecht, maar ik ga denk ik wel wat meer sporten. Het is meer voor je conditie. Het helpt wel als je fit aan de start verschijnt, maar heel veel ga ik daar niet aan doen,” zegt Carolina.

Genieten

“Er is ook zoiets als showconditie en dat is de conditie die je hebt door zes keer per week een voorstelling te spelen. Voordat ik met ’Mamma Mia!’ ga beginnen, heb ik nog allemaal leuke klussen. Daarna ga ik heel even relaxen en dan ga ik genieten van wat er gaat komen.”