Caroline Van Eeden 11092023 Ajdj (3)

Caroline van Eeden vindt Meilandjes uitgekookt en doortrapt

Caroline van Eeden heeft geen goed woord over voor de familie Meiland. Ze vindt de familie ook fake. ”Wat ik nu zie gebeuren, is allemaal zó doorzichtig. De voormalige huishoudster Nadège Coffinet zei in 2020 op social media dat ze enorm teleurgesteld was in de realitysterren. Volgens haar hadden ze ’geen gevoel’ en zouden ze achter de schermen een stuk minder gezellig zijn dan op tv. Op Facebook schreef ze: ’Ze lieten me terug naar huis gaan en gaven me de schuld, omdat ik niets deed! Terwijl ik zogenaamd deel uitmaakte van hun familie! Je weet niet alles wat er achter de schermen gebeurt. Het zijn mensen die geen gevoelens hebben, in tegenstelling tot wat ze zeggen!’ Ik begrijp exact wat Nadège toen bedoelde.”

Paaien van Nadège Coffinet

“Sterker nog: ik weet dat ze ook een boekje open wilde doen over wat er zich werkelijk achter de schermen afspeelt bij deze familie. Maar nu paaien ze haar. Want er is immers na mij nóg een huishoudster die haar mond open kan doen. Dat willen ze voorkomen! Ik doorzie het allemaal. Ze is straks weer te zien in de serie en dan ziet iedereen Nadège actief aan het werk in hun nieuwe pension Code Rosé. Nadège krijgt dan de credits van de kijkers en iedereen vindt de familie Meiland weer zo lief en goed. Dat beeld klopt niet hoor. Ze zijn, in mijn ogen, uitgekookt en doortrapt, om het product Meiland in stand te houden.”

Bron en beeld: Party/Andries Jelle de Jong