Catherine Keyl 02101700

Catherine Keyl zou graag Op1 presenteren met jonge vent

Catherine Keyl (74) heeft inmiddels een aardige staat van dienst, vanwege haar televisiewerk. En ondanks haar pensioengerechtigde leeftijd, zou ze het maar wát leuk vinden om nog een keer een programma te presenteren. En dan het liefst met een hele jonge presentator.

Wanneer Catherine in de Radio Veronica Ochtendshow wordt gevraagd naar haar ambities op televisiegebied, zegt ze dat het wel kansrijks is, dat men bij Op1 niet iedere dag hoeft te presenteren. “Mijn probleem is altijd geweest, dat ik elke dag presenteren gewoon heel zwaar vind en dat is bijna niet te doen. Je ziet ook uiteindelijk dat iedereen dat maar een paar maanden doet. En ik deed dus een heel jaar lang elke dag.”

In het verleden heeft Catherine al wel eens aangegeven graag nog een programma te willen maken met een jonge presentator. Het liefst een man. Iemand als Erik Dijkstra of Jan Versteegh zou de presentatrice helemaal niet vervelend vinden. “Het is ook allemaal maar dagdromen, maar het is natuurlijk wel leuk dagdromen.”