Opening Duo Tentoonstelling Loes Van Delft En David Stesner

Charly Luske heeft nog hoop…

Charly Luske laat van zich horen na de grote rel rondom de Roddelpraat-uitzending over zijn vermeende vreemdgaan. Waar hij vorige week nog diep door het stof ging, lijkt hij nu hoopvol over de toekomst…

De zanger plaatst een plaatje van een feniks op zijn Instagram Stories. Dit fabeldier uit de Chinese mythologie kon uit zijn eigen as herboren worden. Geeft Charly hiermee aan sterker terug te komen?

Charly bevestigde vorige week al in een emotioneel bericht dat hij huwelijksproblemen heeft door zijn eigen fouten. Op Instagram schreef hij vrijdagmiddag onder meer: ‘I fucked up. En dat spijt mij enorm. Ik werk al langere tijd aan mijn issues, maar helaas ben ik er nog niet…”

De zanger ging verder: “Het allerergste is dat ik m’n geliefde gezin zo te kort heb gedaan, dat vind ik verschrikkelijk. Ik neem volledige verantwoordelijkheid voor m’n acties en ga nog harder werken aan mezelf. In dit alles had ik me geen betere partner kunnen wensen dan Tanja en ik houd nog steeds zielsveel van haar. Ik hoop dan ook dat jullie haar en onze kinderen rust, respect en privacy gunnen.”

Zijn vrouw reageerde ook op de onthulling van het onlineprogramma RoddelPraat dat hij zou hebben opgebiecht dat hij “berichten” had uitgewisseld met een andere vrouw. Zelf wilde ze niet in haar bericht in detail treden, maar ze erkende dat “Charly problematisch gedrag laat zien. Dat er sprake is van een hardnekkige behoefte aan bevestiging waardoor hij bepaalde verleidingen niet kan weerstaan. (…) Wij zijn al ruim 21 jaar samen dus ik ben op de hoogte van Charly’s extreem onveilige jeugd en ken zijn demonen en issues”.

bron: Shownieuws / foto: Brunopress