Chimene Van Oosterhout Insta

Chimène van Oosterhout vond Tanja Jess hard en kil

Chimène van Oosterhout kent Tanja Jess al ontzettend lang en ze zijn ook al decennia hartsvriendinnen. Chimène: ”Het mooie is: in het begin vonden wij elkaar helemaal niet leuk, haha. Tanja en ik kwamen elkaar vroeger weleens tegen in het uitgaansleven van Eindhoven. Wij kennen elkaar al uit de middelbareschooltijd, toen Tanja en ik veertien, vijftien, zestien waren. Onze vriendschap is ontstaan toen wij allebei net moeder waren geworden en een screentest moesten doen. Terwijl ik haar eerder heel hard, kil en ambitieus vond, zag ik toen voor het eerst een andere kant van Tanja. Ik vond haar kwetsbaar en zag dat zij net als ik gewoon keihard werkte om haar centjes te verdienen. Om een lang verhaal kort te maken: wat Tanja een mooie vriendin maakt, is dat als zij voor je gaat, zij alles voor je doet en laat. Tanja, die lief is en humor heeft, heeft ook heel goede normen en waarden. Dat is best wel schaars. Zeker in het showbizz-wereldje.”