Placeholder

Chris Zegers voor het eerst niet op reis…

Het is de eerste keer in de presenteercarrière van Chris Zegers, dat hij niets presenteert dat met reizen te maken heeft. Chris is de nieuwe presentator van het BNN-programma ‘Down Voor Dummies’. Hij neemt het stokje over van Barry Atsma, die het eerste seizoen presenteerde.

Chris volgt het leven van Britt, Sophie, Tobias en Sjoerd; vier jongeren met het syndroom van Down. Ze nemen Chris mee in hun leven en delen open en eerlijk alles over hun zoektocht naar zelfstandigheid, hun ambities en natuurlijk… de liefde! Ook als je Down hebt, is het vinden van de ware geen makkelijke opgave. Hoe gaan deze vier downers hiermee om? Down Voor Dummies is vanaf 3 september iedere donderdag om 22.10 uur te zien bij BNN op NPO 1.

Voor Chris is het voor het eerst dat hij een programma presenteert d: Chris: “Een nieuwe ervaring en zeker een verrijking. Het is echt een feest en een voorrecht om dit programma met Britt, Sophie, Tobias en Sjoerd te maken. Ze zijn open en ontwapenend en tegelijkertijd ook energiek en vol humor. Ik vind het geweldig ze steeds beter te leren kennen en ik denk dat de kijkers ze ook heel snel in hun hart zullen sluiten”.