Fireshot Capture 109 Walter Spangenberg B&b Vol Liefde

Corina Elzenaar en Walter Spangenberg tóch samen!

Heet nieuws uit Steenwijk! Daar woont Corina Elzenaar, bekend geworden als deelneemster aan het programma B&B Vol Liefde. Ze probeerde zonder succes het hart van Walter Spangenberg te veroveren. Het mag dan wel niks zijn geworden tussen Walter en Corina, wél is er een goede vriendschap ontstaan. Zo goed, dat de twee nu zelfs gaan samenwerken en gezinsretraites verzorgen op de Franse b&b.

Corina vindt het superleuk


“Ik vind het superleuk”, vertelt Corina weten aan de Steenwijker Courant. “Het past ook heel erg bij mijn vak en er zullen veel onderdelen uit mijn methodiek in verwerkt worden.” Het was Walters idee om samen retraites te gaan organiseren. “Destijds, toen ik bij hem was, heb ik hem verteld dat ik fijne herinneringen had aan de tijd dat ik dit soort dingen met mijn kinderen deed. Afgelopen zomer belde Walter me: ‘Zullen we samen een retraite gaan verzorgen’, vroeg hij. Zo is het ontstaan.”

Eerste aanmeldingen al binnen

Inmiddels zijn de eerste aanmeldingen al binnen. “We hebben het basisprogramma al staan, al zullen we het grootste deel afstemmen op het moment zelf. We zijn heel goed op elkaar ingespeeld.”

Bron: Vriendin/Steenwijker Courant/Beeld: Instagram