Corry Konings 2602023 Ajdj (6)

Corry Konings deed nooit mee aan Songfestival: ‘Geen gemiste kans’

Corry Konings gaat als sinds jaar en dag mee als zangeres. Toch heeft ze nooit op het Songfestival gestaan. Waarom eigenlijk niet? ”Ik ben daar nooit voor gevraagd”, vertelt ze Party. “Nu wil ik het helemaal niet meer. Misschien had ik het als ik jong was geweest wel gewild, maar ik zou ook zomaar gezegd kunnen hebben dat het niks voor mij is.” Vindt Corry het geen gemiste kans dat ze nooit aan het Songfestival heeft deelgenomen? ”Nee, dat gevoel heb ik niet. Ik ben gewoon trots op mezelf dat ik het zo ver heb mogen schoppen als zangeres. En nog steeds ben ik continu aan het werk. Leuke liedjes, de mensen blij maken, daar doe ik het voor. Van het zingen van één liedje op het Songfestival word je alleen maar nerveus, gespannen. Ook ik met al mijn ervaring, ja. Sommige mensen hebben dat niet, maar ik zou dat wel hebben.”

Foto: AJDJ