Breda Claudia Schoemacher In Vragenvuur Met Corry Konings

Corry Konings mist het knuffelen…

Niet alleen als zangeres is ze een warme vrouw, ook als mamma en
oma is Corry Konings (68) een mens om op te vreten! Niemand mag
echter bij haar in de buurt komen door corona en dat maakt de
entertainster een stuk minder aaibaar in deze pittige tijden. In Party 23 een uitgebreid interview met de lieve zangeres. Hieronder alvast een voorproefje.

Vrijwel alle artiesten klagen over de moeilijke coronatijd met geen optredens en nul inkomsten. Hoe gaat het in dat opzicht met jou?

“Ik moet zeggen dat het met mij zelf wel goed gaat. Ik ben gezond en gelukkig mijn kinderen en kleinkinderen ook. Dat vind ik het allerbelangrijkst, in ieder geval belangrijker dan geld of optredens. Stel dat iemand van ons corona zou hebben of heeft gehad, dan hadden we het mentaal een stuk zwaarder. Je mag niet eens in de buurt komen van de zieken; ik vind dat echt heel erg voor de vele mensen die een ziek familielid hebben. Het lijkt me verschrikkelijk om mee te maken.”

Wat doe jij zoal om de stille uurtjes door te brengen?

“Ik kan thuis nog wel lekker met mijn werk bezig zijn. Ik doe dingen op de computer en heb toevallig vanmorgen mijn administratie bijgewerkt. Er is verder van alles dat ik moet regelen, daar heb ik nu mooi de tijd voor. Ook ben ik in de tuin bezig, daar is werk genoeg te doen. Bovendien blijven er altijd van die klusjes liggen, waar je pas aan toekomt als er echt tijd voor is. Dozen vol oude foto’s en krantenknipsels uitzoeken, ik vind het best leuk om daar mee bezig te zijn. En als ik geen zin meer heb, ga ik lekker op de bank zitten, een film of serie kijken.”

Gerelateerde artikelen