Geels Nieuwjaarsparty 2020 Inloop

Dario wordt opnieuw opa: ‘Het was altijd een wens van me’

Dario, je wordt over een tijdje opnieuw opa. Wat doet dit met jou?

”Het was altijd een wens van mij om een kleinkind te krijgen. Met Kerst zei ik weleens voor de gein tegen mijn kinderen: ”Als je tegen mij zegt dat ik opa word, krijg je honderd euro extra.” Mijn jongste dochter was de eerste die het zei, maar ze grapte dat ze nog niet wist wannéér ik opa zou worden. Ondertussen ben ik twee kleinkinderen rijker. Dit zijn de kinderen van mijn oudste dochter Cherilla en zoon Nigel. De derde is op komst. Bij mijn oudste dochter. Ook dit wordt weer een jongen.”


Ga je muzikaal dit jaar nog iets van je later horen?

”Ik ga heel veel liedjes uitbrengen, want als je niks uitbrengt, gebeurt er ook niks. Mijn nieuwe single ’De Laaielichter’ ligt al klaar en komt denk ik binnen nu en een maand uit. Het is een oud liedje van Gerard Cox, waarvan de tekst best wel grappig is. Het gaat over dat als een kerel niet goed in elkaar zit een vrouw ajuus kan zeggen en een andere partner zoekt die beter voor haar is. Als ik collega’s mag geloven die ik mijn versie van ’De Laaielichter’ heb laten horen, is het een klapper van een liedje. Na ’De Laaielichter’ komt er een zomerliedje van mij uit. En voor ik in december 61 word, ga ik ook terug naar de tijd dat ik pas begon met zingen. Er liggen nog een paar oude nummers die nooit wat gedaan hebben. Ik ben daarnaar gaan luisteren en toen kwam ik tot de conclusie dat die liedjes heel erg passen in deze tijd. Dus ja, er is nog genoeg om uit te brengen.”

Foto: ANP