André Hazes Insta A

Dat is even schrikken: André Hazes geeft zoontje ongezond energiedrankje

Oei, wat onhandig om in beeld te brengen, André Hazes. Op Instagram zien we de zanger met zijn Monique en hun zoontje Dré van zes jaar op reis door de Verenigde Staten. Niets mis mee, totdat we vader en zoon zien zitten uitrusten met een blikje energydrink! Dit blikje drinken van het merk ZOA zit boordevol met cafeïne. “Er zit flink wat in”, zei Luuk Ikink in ‘RTL Boulevard’: “Het is te hopen dat hij zijn blikje niet helemaal op heeft, die kleine Dré, want dan sliep hij waarschijnlijk slecht. Er zit namelijk 160 milligram cafeïne in die tropical punch en dat is net zoveel als drie koppen koffie of vijf blikjes cola. Ik vind het veel.”

Ook Patty Brard is geschrokken. Ze zegt in ‘Shownieuws’ dat ze het erg onhandig vindt van André: “Wat hij af en toe post en doet, is soms zó raar. Nu heeft hij weer een foto van hem met kleine Dré met een of ander energiedrankje waar hij dan een commercial voor inspreekt, kleine Dré. Dat zit hij met dat kind te drinken en dat is echt een drankje waarvan je drie dagen niet slaapt. Het is allemaal zo onhandig soms.”

Over het algemeen wordt aanbevolen om jonge kinderen als die van André geen cafeïne te geven. Ze zijn immers nog volop in ontwikkeling en hun lichaam en hersenen zijn gevoeliger voor de effecten van cafeïne dan die van volwassenen. Het kan leiden tot bijwerkingen als nervositeit, slapeloosheid, hoofdpijn, maagklachten en een verhoogde hartslag.

Andre Hazes Insta

Foto: Instagram