Dave Roelvink Insta

Dave Roelvink is weer terug uit de afkickkliniek

Zijn vader Dries Roelvink liet onlangs nog weten dat zoon Dave Roelvink twee weken langer in de afkickkliniek in Zuid-Afrika zou blijven. Maar hij lijkt terug te zijn, aangezien hij op Instagram van zich laat horen en daar stelt: “Ik ben terug.” Dave heeft naar eigen zeggen een “grote vergissing” gemaakt door te denken dat hij op eigen kracht van drank en drugs af kon blijven. Daardoor kreeg hij een terugval, schrijft de realityster in een bericht op Instagram.

“Na 2,5 jaar zonder drank en drugs ben ik gestopt met het investeren van tijd en het toepassen van de tools die me hielpen clean te blijven”, schrijft Roelvink. “Ik voelde me goed en dacht dat ik het op eigen kracht kon, maar dat was een grote vergissing die tot een terugval heeft geleid.”

“Verslaving is een erkende chronische ziekte die toeslaat als je niet waakzaam blijft. Het is een levenslange strijd en geen tijdelijk iets. Na mijn terugval heb ik meteen hulp gezocht, want ik wil niet meer terug naar mijn oude leven en kies voor een leven in herstel.”

Roelvink bedankt ook iedereen voor de “megalieve” berichten die hij heeft ontvangen. “De afgelopen weken heb ik mij ontzettend gesteund gevoeld tijdens mijn herstelproces.” Ook zegt hij veel berichten te hebben ontvangen van mensen in vergelijkbare situaties. “Na het herstellen van mijn eigen basis zal ik me nog meer inzetten om zoveel mogelijk mensen te helpen met dit probleem.”

Bron: nu.nl / foto: Instagram