Dave Roelvink Insta2

Dave Roelvink moet twee weken in quarantaine

Dave Roelvink zit momenteel in Turkije voor een bezoekje aan de tandarts. De 26-jarige Roelvink-telg laat in ‘De 538 Ochtendshow’ weten dat hij bij terugkomst in Nederland twee weken in quarantaine moet.

Dave is deze week naar Turkije gevlogen voor nieuwe facings. Bij deze behandeling worden je eigen tanden gevijld en wordt er een neptand omheen geplaatst. De tandjes van Dave zijn ondertussen al afgeslepen en hij moet nu drie dagen wachten tot zijn facings klaar zijn en geplaatst kunnen worden. “Dan kom ik weer naar Nederland en moet ik twee weken in quarantaine”, vertelt hij in De 538 Ochtendshow bij Frank Dane. Het reisadvies naar Turkije is momenteel nog oranje, dus niet-noodzakelijke reizen worden afgeraden.

De vraag is natuurlijk waarom Dave tóch naar het land is afgereisd. Dat heeft alles te maken met het kostenplaatje – de behandeling kost in Turkije zesduizend euro en in Nederland loopt dezelfde behandeling al snel op tot achttienduizend euro. “En even een weekje er tussenuit. Ik had het toch al niet heel erg druk in Nederland.”

bron: RTL Boulevard

Dave Roelvink Insta 1