davina-michelle

Davina Michelle bereidt zich voor op een spectaculaire show

Zangeres Davina Michelle (25) heeft grootse indruk gemaakt met haar optreden tijdens het Eurovisie Songfestival. Alhoewel dat pas kortgeleden is, zit ze absoluut niet stil. Ze bereidt zich voor op haar eigen digitale concert, wat een spectaculaire show belooft te worden.

Voor haar nieuwe show, Find Your Voice, trekt Davina alles uit de kast. Ze staat te trappelen om weer een concert te mogen geven: “Het wordt een virtueel concert en het wordt gigantisch gaaf. We hebben van de week al opnames gehad met koud vuur en helicopters op de Euromast,” vertelt de zangeres enthousiast.

Davina was na het Songfestival tijdelijk haar stem kwijt, wat natuurlijk niet heel handig is met nieuwe projecten als deze op de planning. “Het is ineens in een hele korte tijd heel veel leuke dingen. Ik heb heel veel gezongen die dagen en natuurlijk ook een borreltje gedaan na afloop. Gelukkig is mijn stem weer terug.”

En die kan ze goed gebruiken, want na haar songfestivaloptreden is haar populariteit ongekend. “Ik had dat niet verwacht, omdat ik erin ging als de intervalact, het pauzefeest. Het feit dat het zo mag uitpakken is gewoon bizar.”

Beeld: Instagram