Brigitte Nijman De Alleskunner

De besties van Brigitte Nijman in de Alleskunner VIPS

In gesprek met Party vertelt Brigitte Nijman over haar deelname aan de Alleskunner VIPS. ”Ik sloot een beetje aan bij de oudere garde. Ik had een soort groepje met Marc Forno en Richy Brown. Met Kimberly Bosman van ’Echte Gooische Moeders’, Hiske Bongaarts en die lieve, grappige jongen van Rumag, René Watzema, kon ik het ook goed vinden. Dat geldt ook voor Vivian Boelen en Edvard Niessing, die bij het eerste spel uit ’De Alleskunner VIPS’ lag.”

Eerste dag overleefd
”Ik heb een paar afleveringen gekeken voordat ik ging, omdat ik wel wilde weten waar ik aan meedeed Ik ben door mijn vriend Harro naar de opnames gebracht en ik weet nog wat ik toen zei. Namelijk dat hij beter op de parkeerplaats kon blijven staan, omdat ik er toch zo weer uit zou liggen. Ik hou namelijk niet van spelletjes doen en dacht dat ik er helemaal niet goed in ben, maar de eerste opnamedag heb ik toch maar mooi overleefd.”