John De Bever Ahoy

De Bevers Live te zien in Ahoy Rotterdam

John de Bever en man/manager Kees toveren Ahoy Rotterdam om naar de gezelligste ‘huiskamer’ van Nederland

John de Bever en Kees zijn alweer geruime tijd te zien op televisie in hun real-life soap De Bevers. Met groot succes! Vandaag kondigen zij aan dat hun bekende ‘huiskamer’ verhuist naar Ahoy Rotterdam (RTM stage). Op 30 september toveren John en Kees Ahoy Rotterdam om tot een groot muzikaal meezingfeest. Zij zullen deze avond diverse gastartiesten verwelkomen in de gezelligste ‘huiskamer’ van Nederland. De gastartiesten worden in een later stadium bekendgemaakt. De kaartverkoop start op 6 april om 10:00 uur.   

6 april start alweer het derde seizoen van de real-life soap ‘De Bevers.’ Door dit programma heeft Nederland John en Kees in hun hart gesloten. “Het scoren van een hit. Het maken van prachtige duetten. Het succes van een eigen realityserie. De nominatie voor de Gouden Televizier-Ring. Al deze successen komen voor ons samen in Rotterdam Ahoy. Wij vieren ons mooie leven en onze vriendschap samen met jullie. De Bevers zijn er klaar voor en sterker dan ooit. Wij bezorgen jullie met heel veel liefde een onvergetelijk feest! Die lach? Die krijgen jullie niet meer van ons gezicht!” Aldus John en Kees.

De Bevers Live in Ahoy

Bij dit (huiskamer)concert is iedereen meer dan welkom. Jong en oud, vriendengroepen of de hele familie: de enthousiaste gastheren John en Kees ontvangen ze allemaal graag. Het ‘huiskamer’ concert op 30 september beloofd, met een stoet aan bekende artiesten, één groot spektakel te worden. Uiteraard zal John zijn gasten ook persoonlijk trakteren op zijn meeslepende repertoire. Nummers die we allemaal kennen en koesteren. En dát zullen ze in Rotterdam gaan horen.

Ga voor meer informatie en de kaartverkoop naar http://www.debeverslive.nl