Bn'ers Bij Nikki In Concert

De bijzondere liefdesweg van Martijn Krabbé en Deborah

Martijn Krabbé ging door een pijnlijke scheiding van Amanda Beekman. Hij maakte zich zorgen over hoe het nou moest met hun vier kinderen. ”Ik zat erdoorheen. Zo teleurgesteld dat het niet was gelukt. En veel zorgen. Hoe ging ik dat in vredesnaam doen met vier kinderen?” Maar hij vond uiteindelijk weer liefde en geluk bij zijn Deborah. Dat is nog een bijzonder verhaal.

Te kort na de scheiding

Op wintersportvakantie kwam Martijn de lieve Deborah tegen. ”Kort na de scheiding nam een vriend me mee op wintersport. Ik zat erdoorheen. Zo teleurgesteld dat het niet was gelukt. En veel zorgen. Hoe ging ik dat in vredesnaam doen met vier kinderen?” Maar in de sneeuw vond hij een sprankje hoop op een nieuwe liefde. ”Bij de Mooserwirt, één van de foutste après-ski tenten van de wereld, ontmoette ik Deborah. Zij was zo lief! Terug in Nederland gingen we daten, maar het was te kort na de scheiding. Te vroeg. Het mooie was, we bleven vrienden. Ik heb toen drie jaar een relatie gehad met Noi (danseres Noi Pakon, red.), maar dat liep stuk. Onderwijl bleven Deborah en ik elkaar zien: op verjaardagen, met kerst. De kinderen leerden haar kennen en zo gingen de jaren voorbij.”

We keken elkaar aan

Tot Pinksteren 2018. Toen sloeg de vonk echt over. ”Want tijdens een etentje keken we elkaar aan en hadden we allebei iets van: ja, dit is het. We waren verliefd! Heel bijzonder. Anderhalf jaar later trouwden we.”