Pauline Wingelaar Insta

De bourgondiër in Pauline Wingelaar

De keuze tussen taart of een kaasplank is voor Pauline Wingelaar niet moeilijk. In ’Vriendin’ zegt zij dat zij team hartig is. ”Geef mij maar kaasjes, olijfjes, toastjes en chips. Met een wijntje! Dat is dat bourgondische in mij. Ik wil the whole package.” De afgelopen maanden is Pauline dankzij NewFysic naar eigen zeggen zo’n tien kilo kwijtgeraakt. Het liefst zou zij nog meer afvallen en daarom eet de realityster, die bij Videoland te zien is in ’Echte Gooische Moeders’, echt niet altijd alles. Pauline: ”Toetjes neem ik zelden en een taartje laat ik makkelijk staan. Ik heb geleerd om, voordat ik iets in m’n mond stop, me af te vragen of het die extra calorieën waard zijn. Is het antwoord ja, dan geniet ik ervan. Denk ik: dit koekje kan ik prima missen, dan laat ik het staan. Mijn grote zwakte is drop. Daar kan ik hele zakken van eten, helaas.”

Foto: Instagram