Placeholder

De eerste showbizzruzie van het jaar: Patty vs. Peter

Het jaar is nog maar twee dagen oud of de eerste showbizzvete is alweer aangewakkerd. Patty Brard slaat terug naar Peter R. de Vries. De tv-diva pikt het niet dat hij haar vandaag in het AD een vreselijk mens noemt en vergelijkt hem daarom op Instagram met een afgrijselijk lelijke lama. Dat is te zien op het sociale medium. Patty heeft via Google Afbeeldingen een foto van een lama met een slecht ondergebit opgezocht en die geüpload naar Instagram. “Lelijk blijft lelijk, daar hoef je verder geen woorden aan vuil te maken….”, schrijft de Shownieuws-diva bij de foto die je hier ziet.

Na deze sneer van Brard volgt nog de hastag ‘have a nice day’. Het is echter niet duidelijk of ze die gelukswens aan Peter richt of aan haar volgers. Patty vindt het allemaal zwaar onnodig. “Ik trek het me niet aan, het is volledig wederzijds en oud nieuws, dus waarom het jaar zo lelijk beginnen?”

Niet iedereen begrijpt de sneer richting Peter R. de Vries. Zo reageert ene alho78 pijnlijk hard: ‘Wat kun jij toch slecht tegen kritiek Patty! Jij bent toch ook gewoon een domme, ordinaire, uitgerangeerde, oude, opgespoten, lelijke en “over the top” vrouw van campingzender SBS6?’

Het is te hopen dat Peter R. de Vries de verstandigste is en het hierbij laat.