Amalia, Máxima Willem Alexander

De jurk van Amalia en het decolleté van Máxima

Kroonprinses Amalia was met haar vader en moeder, koning Willem-Alexander en koningin Máxima, bij het huwelijk tussen Hussein bin Abdullah, kroonprins van Jordanië en Rajwa Al Saif. De kroonprinses droeg een lange, rode jurk van Taminiau, en had haar haren in een kunstige bundel laten kappen. Hussein is de kroonprinses van het hashemitische koninkrijk Jordanië, zijn bruid is de dochter vaneen Saoedische zakenman.

Badpak Eloise

Koningin Máxima droeg overdag bij het trouwfeest in Amman een behoorlijk laag uitgesneden jurk. Ophef bleef ditmaal uit.Jeroen Snel heeft donderdag in RTL Boulevard wijselijk zijn mond gehouden over de kleding van koningin Máxima bij het huwelijk van de Jordaanse kroonprins Hoessein.‘Anders krijg ik het land over me heen’, zei de royaltyverslaggever. Hij verwees daarmee naar de commotie die ontstond nadat hij vorige maand commentaar had gegeven op het badpak van Eloise.

Diep decolleté Máxima
Máxima droeg op de bruiloft van Hoessein een laag uitgesneden jurk. Presentatrice Bridget Maasland vroeg Snel na zijn opmerking nog waarom hij het niet over de kledij van de koningin wilde praten.‘Ik vond dat ze er weer prachtig uitzag’, zei ze. ‘Maar bedoel je dat jij er niets over kan zeggen omdat ze zo’n laag decolleté heeft? Vond je het een grensgevalletje, nee toch?’ Volgens Snel is het in ‘dat soort landen’ gebruikelijker dat ‘de dresscode vaak wat hoger gesloten’ is. ‘Maar goed, wie ben ik?’

Bron: Royalty / Beeld: Instragram Koninklijk Huis