Dennis Van Der Geest

Dennis van der Geest presenteert klusprogramma ‘Het Blok’: zelf niet de handigste

Vanavond is het zover: klusprogramma Het Blok keert na dertien jaar terug op de buis bij Net5, gepresenteerd door Dennis van der Geest, die zelf niet de handigste is: “Laat ik het zo zeggen: ik zie wat er moet gebeuren, maar mijn handen werken niet mee.”

Het Blok was vanaf 2004 zeven seizoenen te zien op Net5 en beleefde in 2011 zijn laatste uitzending. Vier stellen knapten een krot op, en het team dat de meeste overwaarde creëerde ging met de hoofdprijs naar huis. Nu keert het programma terug met Dennis van der Geest als presentator. Van der Geest, die al jaren aan Talpa verbonden is en vooral voor SBS6 programma’s presenteert, was gelijk enthousiast toen hij werd gevraagd voor de nieuwe reeks van de show op Net5. ,,Ik keek er vroeger al met veel plezier naar, dus vond het ontzettend leuk dat om te doen.”

Waar het programma tot 2011 een keer per week te zien was en uit acht afleveringen bestond, zijn de klussers vanaf vandaag dagelijks te zien. Kijkers kunnen daardoor op de voet volgen hoe zo’n monsterverbouwing in zijn werk gaat.

Bron: AD / Foto: ANP