Desray

DesRay lanceert boek: hoge pieken & diepe dalen

Met veel genoegen lanceert zangeres DesRay haar autobiografie ‘Dreams to Survive’ waaraan ze de afgelopen drie jaar heeft gewerkt. Ze zegt ons erover: “Al op jonge leeftijd leefde ik mijn droom. Door het grote succes en de internationale bekendheid als zangeres van 2 Brothers on the 4th Floor beleefde ik vele avonturen en reisde ik de wereld rond. Een bijzonder leven dat hoge pieken kent, maar waarin ik net zo goed ook te maken kreeg met diepe dalen. In mijn ziekteperiode kreeg ik door te schrijven over mijn leven, mijn doel en levenszin terug. Langzaamaan kon ik de stem van mijn hart weer horen spreken. Wat kan een mens toch veel meemaken in het leven…”

“In de muziek draait het om doorzettingsvermogen en jezelf steeds weer opnieuw uitvinden. Door niet op te geven en mijn intuïtie te blijven volgen, creëerde ik steeds meer het leven dat ík graag wilde. Wel ging dat vaak gepaard met angsten die ik moest overwinnen om in een gevoel van liefde voor mezelf terecht te komen. Ik leerde mezelf beter kennen en leerde naar mijn hart te luisteren. Het verleggen van grenzen deed mijn zelfvertrouwen groeien.”

“Door stil te staan bij het leven en letterlijk ook de stilte en rust op te zoeken, kon ik mijn ervaringen op schrijven en ontstond er een mooie persoonlijke groei en ontwikkeling. De mystiek van het leven en de mens hebben mij immers altijd al geboeid en ik raak nooit uitgeleerd. Ik kreeg nieuwe inspiratie en mijn levenszin kwam terug. Mijn verhaal over de muziek, mijn ziekte, passie, hoop & liefde wil ik graag met jullie delen in de vorm van mijn boek ‘Dreams to Survive’ en nieuwe muziek, mijn album ‘Dreams of Magic’, dat als een rode draad door het boek loopt.”

Om mijn boek onder de aandacht kan brengen, ga ik van start met een landelijke muzikale boekpresentatietour. Een miniconcert en boekpresentatie ineen, in een aantal prachtige boekwinkels en op toplocaties. Ik breng vertrouwde muziek uit de 90’s ten gehore en ook nieuwe muziek van mijn soloalbum. Aansluitend is het mogelijk om je boek en/of album door mij te laten signeren. Wat zou het fijn zijn als jij erbij bent! Kijk voor de agenda op Desray.nl of klik hier.

Foto: Desray