Desray

Desray: nieuw album na zware periode

Een openhartige en ook emotioneel schrijven van zangeres Desray bereikte de redactie van Party. In haar nieuwsbrief vertelt ze over haar nieuwe muziek en over de ziekte waarmee ze te maken kreeg: “Lieve mensen, het heeft lang geduurd maar hier is dan eindelijk mijn nieuwsbrief. De afgelopen jaren heb ik samen met mijn geliefde en producer Patrick Drabe gewerkt aan een eigen album. Ik ben gaan zoeken naar wat ik te vertellen heb en welke sound ik wil neerzetten. Mijn hart moest open gaan om goede liedjes te gaan schrijven, en ik moest het ook nog echt leren. Samen met een groep fantastische muzikanten zijn we de studio ingedoken. De sound die Patrick heeft weten neer te zetten past helemaal bij mij. Een mix van Popmuziek, Country, Soul & Gospel. Samen met pianist Eric van de Bovenkamp hebben we het album afgemixt. De coronatijd heeft ons bij onze creativiteit gebracht.”

“Zoals de meeste mensen van jullie inmiddels wel weten, kreeg ik eind 2019 te horen dat ik borstkanker had. Vanaf dat moment kreeg mijn leven een andere wending en ging ik een chemoperiode in om beter te worden. Deze tijd was zwaar en intens. Maar muziek maken, het schrijven en het blijven werken aan mijn dromen heeft ervoor gezorgd dat ik er positief en vol levenslust uit ben gekomen. Een proces van innerlijke groei en een enorme dankbaarheid voor het leven. Elke nieuwe dag is voor mij weer een geschenk waar ik met levenslust aan begin. Gezondheid staat op nummer een. Het leven is de tijd die we hebben gekregen. En alle momenten, of ze nu zwaar of licht waren, had ik niet willen missen. Ook ben ik dankbaar voor de liefde die ik mag ontvangen van alle mensen om me heen. Ik ben er dan ook klaar voor om in liefde mijn muziek en verhaal met jullie te gaan delen met iedereen.”

Desray Album
Desray Album