Yolanthe Insta1

Déze mannen maken kans bij Yolanthe Cabau

Single mannen opgelet. Yolanthe Cabau doet uit de doeken wat haar ideale man is: ”Het belangrijkste vind ik dat een man zeker is van zichzelf. Daarmee bedoel ik niet dat hij vol is van zichzelf op een arrogante manier of dat hij zichzelf onwijs knap vindt. Maar dat hij weet wie hij is en waar hij voor staat. Ik vind het fijn als een man die stabiliteit voor zichzelf heeft gevonden.” Met zo’n man durft Yolanthe het wel aan, want ze droomt nog steeds van een groter gezin. ”Ik heb nog een kinderwens, maar leg mezelf niks op. Ik zie wel wat er allemaal nog op mijn pad komt.”

Tegenslagen zijn cadeautjes

Yolanthe tot slot: ”Ik denk dat veel tegenslagen in het leven toch ook een soort van cadeautje zijn. Momenten om jezelf te herpakken, aan jezelf te werken en obstakels te overwinnen waardoor je daarna nog sterker bent. Had ik het liever anders gezien? Ja, want mijn ideale droom is geen gescheiden gezin. Gelukkig heb ik uiteindelijk de beste vriendin in mezelf gevonden…”

Beeld: Instagram