René Karst 29092023 Ajdj (30)

Deze rigoureuze keuze maakte René Karst dit jaar

‘Ik heb een spannend jaar achter de rug’

Als René Karst wordt gevraagd even terug te blikken op het afgelopen jaar, blijkt hij een rigoureuze keuze te hebben gemaakt. De zanger van het levenslied vertelt: “Ik heb een emotioneel en spannend jaar achter de rug. Ik ben namelijk gewisseld van boekingskantoor. Jarenlang heb ik bij Lukassen Producties gezeten en ik ben overgestapt naar Benz Agency. Zo’n overstap is altijd lastig. Het geeft een soort gevoel alsof je de verkering uitmaakt. Ik vond het dus niet leuk om te vertellen dat ik de keus had gemaakt om te gaan kijken of ik ergens anders weer een stapje kan maken. Dat vond ik een heel lastige opgaaf dit jaar. Voor de rest was het een zeer gelukkig jaar. Ik heb heel mooie dingen gedaan, een aantal singles uitgebracht die mij opnieuw op de kaart hebben gezet en ik heb een paar tv-shows gedaan. Het was een mooi, positief jaar, maar wel een beetje spannend. Ik ben blij dat ik erdoor ben en dat het jaar afgelopen is. Vol goede moed ga ik 2024 in. Ik ben en blijf altijd een positief iemand en ik lach graag. Ik heb ooit eens een gesprek gehad met een arts, die mij uitlegde dat je tien keer zoveel spieren gebruikt als je chagrijnig kijkt. Dus blijf gewoon lachen mensen, anders word je moe!”

Foto: Andries Jelle de Jong