Mpho Mojapelo S6vv9u2qzyc Unsplash

Deze sterren belandden dit jaar in de ziekenboeg

Elk jaar komen sterren in het ziekenhuis terecht. Sommigen van hen door een (stom) ongeluk, anderen door ziekte. Ook in 2022 was het weer raak. Ben jij benieuwd bij welke bekende koppen het dit jaar misging? Hier is een kleine greep van celebs die met gillende sirenes naar het ziekenhuis werden gebracht.

Ongeluk door een Hummer

Van je vrienden moet je het hebben. Dat geldt ook voor Donny Roelvink. De zoon van Neerlands bekendste volkszanger maakte een tof filmpje waarin hij zijn grote idool, bodybuilder Ronnie Coleman, nadeed. Coleman werd vanuit een Hummer gefilmd terwijl hij met een halter in zijn nek op straat walking lunges doet.

Een leuk idee. Maar het is wel handig als je vriend weet hoe hij in een auto moet rijden. Donny was nietsvermoedend aan het lungen toen zijn vriend het gaspedaal intrapte in plaats van de rem. En zo werd de ‘zoon van’ pardoes overreden door een Hummer.

De gevolgen waren niet mals, maar Donny heeft geluk gehad. Hij liep ‘slechts’ vijf gebroken ribben en een klaplong op. Hij is gelukkig weer helemaal hersteld. Maar hij zal vanaf nu wel twee keer nadenken over het onderwerp van zijn insta-filmpjes.

Heb jij nou ook maten die wel eens (gevaarlijke) blunders maken? Check dan of je goed verzekerd bent. Met je zorgverzekering vergelijken zie je meteen wat je zorgverzekeraar vergoedt als er iets mis gaat.

Peter Gillis maar net ontsnapt aan reanimatie

Dat was even schrikken voor Peter Gillis! De ondernemer en Massa Is Kassa ster werd onwel tijdens een overleg met de crew van zijn realityshow. Hij had geen idee meer waar hij was en waar het over ging. Hij werd meteen naar het ziekenhuis gebracht. Onderweg zakte zijn hartslag naar 25 en hij moest bijna gereanimeerd worden.

In het ziekenhuis kwamen ze erachter dat zijn bloedsuikerspiegel te hoog was. Deze enge ervaring was een reality check voor Gillis. Hij besefte zich dat hij nu toch echt moet gaan afvallen. Dit wilde hij doen met zijn afslankcoach en door meer te bewegen. Misschien is het een goed idee om door zijn vakantieparken te lopen in plaats van het golfkarretje te nemen?

Bridgertonactrice kampt met mentale problemen

Acteren in een van de grootste successeries ooit, bejubeld worden door miljoenen fans: het leven van een actrice valt niet altijd mee. Het valt Bridgerton-actrice Ruby Barker zelfs zo zwaar dat ze in de ziekenboeg raakte door mentale problemen. Gelukkig vond ze al snel een oplossing. Ze besloot namelijk om even pauze te nemen. Ze hoopte snel het ziekenhuis uit te mogen en verder te kunnen met haar leven. Daar is ze gelukkig in geslaagd.