Deze sterren halen opgelucht adem: 2022 bijna voorbij!

Rode lopers, sterrengala’s, kijkcijferhits, applaus… Soms lijkt het leven van de sterren één groot feest. Maar schijn bedriegt, want ook zij hebben het soms zwaar te verduren. Sommige BN’ers zullen vast blij zijn dat 2022 bijna voorbij is…

Schok voor de Bauers
Gewoonlijk klinkt er een gulle lach in het huis van Frans en Mariska Bauer. Maar begin dit jaar was het schrikken, toen Mariska een herseninfarct kreeg. Frans was in tranen. Onlangs vertelde de zanger in Party openhartig over die heftige tijd: “Wat Mariska is overkomen, is in eerste instantie iets wat je met haar verwerkt. Als je vrouw zoiets meemaakt, ga je samen dat dal door. Uiteindelijk ga je de berg ook weer met z’n tweeën op.


Glennis Grace moet op de blaren zitten

Glennis Grace zat nog maar net in de jurystoel van ’The Voice’ toen het programma van de buis werd gehaald. Maar 2022 zou nog veel pijnlijker worden voor Glennis. Na openlijke geweldpleging in een Jumbo werden bijna al haar optredens gecanceld – én de concerten van de Ladies Of Soul – en in november kreeg de zangeres een taakstraf van 200 uur. Glennis heeft spijt als haren op haar hoofd van alles wat ze heeft aangericht en is diep verdrietig over alles wat er is gebeurd.

Foto: Instagram