Uitvaart Mies Bouwman

Deze sterren willen 2022 gauw vergeten…

Rode lopers, sterrengala’s, kijkcijferhits, applaus… Soms lijkt het leven van de sterren één groot feest. Maar schijn bedriegt, want ook zij hebben het soms zwaar te verduren. Sommige BN’ers zullen vast blij zijn dat 2022 bijna voorbij is…

Gerard Joling: afscheid van moeder
Voor Gerard Joling begon het jaar heftig met het verlies van zijn lieve moeder Janny, die op 5 januari op 92-jarige leeftijd in het ziekenhuis haar laatste adem uitblies. Ze overleed aan de gevolgen van een dubbele longontsteking. ”Vannacht ben ik bij mama in het ziekenhuis blijven slapen en heb ik haar hand tot het laatste moment kunnen vasthouden. Ondanks haar mooie leeftijd is het ontzettend lastig om mama te moeten laten gaan”, zo deelde Gerard zijn verdriet.

Linda de Mol: leven overhoop
Ook voor Linda de Mol begon 2022 rampzalig met het nieuws over seksueel grensoverschrijdend gedrag bij talentenjacht ’The Voice’ en de rol die haar levenspartner Jeroen Rietbergen hierin had gespeeld. Linda huilde bittere tranen toen bleek dat haar geliefde er jarenlang dubbele agenda’s op na had gehouden en hiervoor publiekelijk een schuldbekentenis aflegde. Linda kon niet anders dan Jeroen de deur wijzen en nam maandenlang vrijaf. ”Dat iemand van wie je zo ontzettend veel houdt en met wie je het zo fijn hebt zich zo blijkt te hebben misdragen bij jonge vrouwen… Ik heb me nog nooit zo eenzaam gevoeld.”

Foto: Hollandse Hoogte